Αρχική > Social Media > Δημοσκοπήσεις στο Instagram Stories; Ναι!

Το Instagram εισήγαγε την επιλογή ψηφοφορίας στα Stories του , αφήνοντας τους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις και τους οπαδούς τους να τους απαντήσουν.

Εάν έχετε αμφιβολίες προσπαθώντας να επιλέξετε ένα κινητό ή ένα videogame ή δεν ξέρετε πού να βγείτε για να περάσετε καλά, μπορείτε τώρα να ζητήσετε εύκολα από τους οπαδούς σας την άποψη τους. Ο μηχανισμός χρήσης της επιλογής δημοσκόπησης στην ιστορία σας – είτε χρησιμοποιείτε την επιλογή εικόνας είτε την εικόνα βίντεο – προσθέτει το αυτοκόλλητο της δημοσκόπησης με την ιστορία σας και το τοποθετείτε όποτε θέλετε, όπως και με όλα τα άλλα αυτοκόλλητα. Προκειμένου να προσφέρει μια προσαρμόσιμη εμπειρία για κάθε χρήστη, το Instagram σάς επιτρέπει να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις και να προσαρμόσετε τις επιλογές των ψηφοφοριών.

Πώς λειτουργεί;

Αφού δημοσιεύσετε το αυτοκόλλητο δημοσκόπησης στην ιστορία σας, οι οπαδοί σας μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως την ψηφοφορία. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο και όλοι μπορούν να δουν τα ποσοστά μετά την ψηφοφορία. Αν η ιστορία επαναληφθεί, τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη.

Πώς μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης;

Μπορείτε να δείτε τα ποσοστά της δημοσκόπησης, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε ποιος ψήφισε τι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε πως σας βλέπουν οι οπαδοί που δεν είναι φίλοι σας στην offline ζωή. Η διάρκεια ζωής των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης είναι ίδια με αυτή των ιστοριών: 24 ώρες.

Εκτός από τη νέα δυνατότητα δημοσκόπησης, το Instagram εισήγαγε και άλλα χαρακτηριστικά όταν πρόκειται για την προσθήκη κειμένου ή αυτοκόλλητων ετικετών στις ιστορίες σας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο χρώμα από τη φωτογραφία σας και να το προσθέσετε στο κείμενο. Θα δείτε ένα σταγονόμετρο στα αριστερά της οθόνης με το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το κείμενο και το χρώμα της ζωγραφικής από τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να δημοσιεύσετε ως ιστορία.